Pandispan cu mere si frisca

de Teo in Prajituri, 28 Noi 2009 | 16939 vizualizari

 

un desert racoritor....

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 12 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • 6 linguri de ulei
  • coaja de la o lamaie
  • 1.5 kg mere
  • 1 praf de scortisoara
  • 250 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu mere si frisca:

Se bat ouala cu zaharul, se adauga faina, praful de copt, coaja de lamaie si la sfarsit uleiul. Se tapeteaza tava si se asaza compozitia. Deasupra se razuie merele peste care se imprastie 1 lingura de zahar si se adauga praful de scortisoara. Se da la cuptorul incins pentru 30 min. Dupa ce se raceste se intinde frisca batuta si se rade ciocolata/nuca prajita. 

Se da la rece si se taie dupa 1 ora.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu mere si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Teo 1

28.11.2009, 22:53

sa vina, nu-i problema ca zi am pregatit de toate! mai avem bunatati!

Michelle 1

28.11.2009, 23:09

buna prajitura

liana_geicu 1

28.11.2009, 23:23

chiar este buna, fetelor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Rudy